Derecelendir
  • 1 Oylar - 5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çağın Hastalığı: Vertigo-Belirtileri-egzersizleri
12-02-2011, 11:42 AM
RE: Çağın Hastalığı: Vertigo-Belirtileri-egzersizleri
Allah rızası için dedim. daha ötesi var mıdır? biriniz benim bu vertigo derdime çok övdüğünüz çay iksirinizle deva olabilir mi yoksa bu sitenin başka bir kuruluş amacı mı var? Yada çayınıza mı güvenmiyorsunuz
kemal.etikan@windowslive.com

kemal.etikan, forumumuza Nov 2011 tarihinde kayıt olmuştur.
İmzanızı buradan düzenleyebilirsiniz.
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-02-2011, 11:51 AM
Kemal Bey,forumumuza hoşgeldiniz,forumumuzun başka hiç bir gayesi yoktur,lokmanhekimimiz tüm üyelerine yardımcı olmaya çalışmaktadır, mesajınıza yoğunluk nedeniyle cevap verilememiş olabilir. http://www.lokmanhekimimiz.com yada http://www.bilgelokmanhekim.com sitelerindeki online erişim bölümünden ulaşırsanız, mutlaka bilgilendirileceksinizdir.Geçmiş olsun ,ALLAH şifa versin inşallah.

http://www.lokmanhekimimiz.com
Alıntı Yaparak Cevapla
01-11-2012, 08:37 PM
Kemal bey ben size içeriğini neden yazayım?nereden bileyim sizin bu çayımı rant amaçlı kullanmayacağınızı,nereden bileyim sizinde kopyacı kendini aktar sanan ama araştırmayı geliştirmeyi bilmeyen insanlardan birisi olmadığınızı Allah rızası için yazmışsınız ama biz elimizden geldiğince insanlara yardımcı oluyoruz ama bazı formülasyonlarımı açık açık yazacak kadarda değil,zaten bir çok hastalığa karşı gerekenleri el verdiğince yazıyorum ve insanlarda faydalanıyor.O kadar ihtiyacınız varsa ararsınız beni o kadar basit herkez bana nasıl ulaşacağını ve telefonlarımı biliyor sizde bir emek harcayında ulaşmaya çalışın.Benimde emeğime saygı duyun onca yıllık araştırmalar neticesinde elde edliyor bu kombinasyonlar.

www.lokmanhekimimiz.com
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla

01-13-2012, 08:53 PM
Konyada ablamı bu illetten kurtulmasını sağladığınız için ve makul bir fiyatada bu çayı hazırladığınız için size ne kadar teşekkür etsem azdır,ablamın ve benim dualarımız sizinle

nazlım, forumumuza Aug 2010 tarihinde kayıt olmuştur.

KESKİN KILIÇ YUMUŞAK İPEĞİ KESMEZ
Alıntı Yaparak Cevapla
01-21-2012, 12:16 PM
Selam LOKMANHEKİM babam baş dönmesinden şikayet ediyor doktorlar ilaç yazıp gönderiyo ama yine aynı değişen bişi yok yardımcı olursanız sevinirim. yardımınız dokunacağından eminim teşekürler. bülent.

bülent, forumumuza Jan 2012 tarihinde kayıt olmuştur.
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı Defne Joy Foster'ın ölüm nedeni KOAH-BELİRTİLERİ yagmur_damlasi 4 932 02-05-2012 06:52 PM
Son Mesaj: lokmanhekim
  Şeker Hastalığı Ve Diabetik Rahatsızlıklar İçin Bitkisel Uygulamalar lokmanhekim 5 2,014 12-27-2011 07:53 PM
  Yeni Çağ'ın hastalığı: FOMO **OkAn** 1 481 08-04-2011 01:09 PM
Son Mesaj: seliii
  Keçi Gribi Virüsü Kapımızda -Keçi Gribi belirtileri- Korunma Yolları **OkAn** 5 5,540 02-02-2011 08:48 PM
Son Mesaj: petek
  Akdeniz Ateşi Hastalığı lokmanhekim 0 337 04-25-2010 07:00 PM

Forum Atla:

© 2010 Lokman Hekim - Her Hakkı Saklıdır. Ürünlerimiz T.C. Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı onaylıdır. Bu ürünler ilaç değildir. Tamamen tavsiye amaçlıdır.
  Firmalar