|
Öyle bir geçer zaman ki 34.bölümde metenin hastanede söylediği yabancı şarkı-indirmp3
|
|
05-25-2011, 04:11 PM
|
|||
|
|||
|
Öyle bir geçer zaman ki 34.bölümde metenin hastanede söylediği yabancı şarkı-indirmp3
http://www.dailymotion.com/video/xiwf2y_...shortfilms
La festa appena cominciata è già finita. il cielo non è più con noi. il nostro amore era i'invidia di chi è solo era il mio orgoglio la tua allegria. é stato tanto grande ormai - non sa morire. per questo canto e canto te. la solitudine che tu mi hai regalato io la coltivo come un fiore. chissà se passerà? se un'altro amore la mia mano prenderá? se a un'altra io dirò le cose che dicevo a te. ma oggi devo dire che ti voglio bene. per questo canto e canto te. é stato tanto grande ormai - non sa morire. per questo canto e canto te. Parti başlar başlamaz bitti bile gökyüzü artık bizle birlikte değil bizim aşkımız yalnız olanların haseti benim gururum senin neşendi çok büyüktü ölmek bilmez bu yüzden şarkı söylüyorum senin için bana hediye ettiğin yalnızlığı bir çiçek gibi taşıyorum kimbilir bitecek mi? ve ellerim acaba başka bir aşkı tutacak mı? sana söylediklerimi başka birine söyleyecek miyim? ama bugün söylemeliyim ki seni seviyorum bu yüzden sana şarkı söylüyorum sana indirmek için tıklayınız alıntı lila, forumumuza May 2010 tarihinde kayıt olmuştur. İmzanızı buradan düzenleyebilirsiniz. |
|||
|
|