Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Evinizin İşyerinizin Havasını Temizlemenin Yolu
10-09-2011, 07:13 PM
Evinizin İşyerinizin Havasını Temizlemenin Yolu
[Resim: ab-boraks.jpg]

Evimizde ve işyerimizde gerek kirli havayı gerek radyasyonu ve özelliklede yaklaşan şu kış aylarında bakteri ve virüsleri özelliklede grip virüsünü temizlemenin çok basit ve ucuz bir yolu vardır.Önemli olan hastalandıktan sonra yapılan tedavi değildir,asıl önemli olan hastalıktan önce tedbir almaktır.
Yayvan bir cam tabağa 2-3 yemek kaşığı amonyak bir okadarda boraks koyup evin içerisinde gezdirin,sürekli oturduğunuz odada özellikle yaklaşık 1 saat bekletin aslında tüm odalarda bu şekilde elde ettiğiniz karışımı 1 saat kadar bekletmenizde fayda vardır.Bu uygulama hem evin tüm kirli havasını temizlediği gibi hemde elektronik cihazlardan geçen radyasyonuda temizleyecektir.Kış aylarında büyük şehirlerdeki hava kirliliğine karşıda oldukça etkili bir uygulamadır.Kullanacağınız amonyak bildiğiniz pastalık toz amonyaktır.Bu uygulamanın maliyetide oldukça ucuzdur.
[Resim: ab-boraks.jpg]
Bülent Ertunç

www.lokmanhekimimiz.com
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla

10-10-2011, 09:28 AM
RE: Evinizin İşyerinizin Havasını Temizlemenin Yolu
Teşekkür ederim çok önemli bir paylaşımdı,mutlaka deneyeceğim.Boraksi nasıl temin edebilirim?

cemile, forumumuza Oct 2010 tarihinde kayıt olmuştur.
İmzanızı buradan düzenleyebilirsiniz.
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
02-02-2012, 02:21 PM
ben bu yazıyı okuduktan sonra lokmanhekimimizden rica ettim boraksı temin etmemi sağladı. Cemileciğim oldukça işe yarıyor,ev daha bir temiz görünmeye başladı gözüme radyasyon etkisini giderdiğini düşünüyorum içim rahatladı evde herşey radyasyon üreticisi gibi özelliklede kablosuz modemimin olduğu odada kullanıyorum bolca.amaonyağı bulmak kolay boraksı temin edeceğin lınkı yazayım ben 10 tl uzun süredirde gitti.

http://www.lokmanhekimimiz.com/1561/Urun...lerde.aspx

siyah_lale, forumumuza Jul 2010 tarihinde kayıt olmuştur.
Alıntı Yaparak Cevapla
02-03-2012, 11:44 AM
deneyeceğim teşekkür ederiz kimyasaldan uzak kalmak en iyisi. amonyak toz olanıymış hanımlar aman dikkat.

lila, forumumuza May 2010 tarihinde kayıt olmuştur.
Alıntı Yaparak Cevapla
02-12-2012, 04:21 AM
deneyeceğim.

[Resim: 29ekim.png]
Alıntı Yaparak Cevapla

« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Kulak kirini temizlemenin doğal yolu petek 0 109 03-14-2012 02:09 AM
Son Mesaj: petek
  Enerjinizi Arttırmanın 5 Yolu füreyya 0 208 06-09-2011 08:42 AM
Son Mesaj: füreyya
  Sıcakta rahat uyumanın 12 yolu-Sıcaktan uyuyamayanlar için lila 0 297 08-06-2010 04:06 PM
Son Mesaj: lila
  Bel Ağrılarından Kurtulmanın Pratik Yolu selin35 0 267 07-15-2010 06:47 PM
Son Mesaj: selin35
  Güneşlenirken dikkat!!Doğru Güneşlenmenin 8 Yolu nazende 0 462 07-02-2010 10:12 AM
Son Mesaj: nazende

Forum Atla:

© 2010 Lokman Hekim - Her Hakkı Saklıdır. Ürünlerimiz T.C. Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı onaylıdır. Bu ürünler ilaç değildir. Tamamen tavsiye amaçlıdır.
  Firmalar