|
Evinizin İşyerinizin Havasını Temizlemenin Yolu
|
|
10-09-2011, 07:13 PM
|
|||
|
|||
Evinizin İşyerinizin Havasını Temizlemenin Yolu
![]() Evimizde ve işyerimizde gerek kirli havayı gerek radyasyonu ve özelliklede yaklaşan şu kış aylarında bakteri ve virüsleri özelliklede grip virüsünü temizlemenin çok basit ve ucuz bir yolu vardır.Önemli olan hastalandıktan sonra yapılan tedavi değildir,asıl önemli olan hastalıktan önce tedbir almaktır. Yayvan bir cam tabağa 2-3 yemek kaşığı amonyak bir okadarda boraks koyup evin içerisinde gezdirin,sürekli oturduğunuz odada özellikle yaklaşık 1 saat bekletin aslında tüm odalarda bu şekilde elde ettiğiniz karışımı 1 saat kadar bekletmenizde fayda vardır.Bu uygulama hem evin tüm kirli havasını temizlediği gibi hemde elektronik cihazlardan geçen radyasyonuda temizleyecektir.Kış aylarında büyük şehirlerdeki hava kirliliğine karşıda oldukça etkili bir uygulamadır.Kullanacağınız amonyak bildiğiniz pastalık toz amonyaktır.Bu uygulamanın maliyetide oldukça ucuzdur. ![]() Bülent Ertunç www.lokmanhekimimiz.com |
|||
|
10-10-2011, 09:28 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Evinizin İşyerinizin Havasını Temizlemenin Yolu
Teşekkür ederim çok önemli bir paylaşımdı,mutlaka deneyeceğim.Boraksi nasıl temin edebilirim?
cemile, forumumuza Oct 2010 tarihinde kayıt olmuştur. İmzanızı buradan düzenleyebilirsiniz. |
|||
|
02-02-2012, 02:21 PM
|
|||
|
|||
|
ben bu yazıyı okuduktan sonra lokmanhekimimizden rica ettim boraksı temin etmemi sağladı. Cemileciğim oldukça işe yarıyor,ev daha bir temiz görünmeye başladı gözüme radyasyon etkisini giderdiğini düşünüyorum içim rahatladı evde herşey radyasyon üreticisi gibi özelliklede kablosuz modemimin olduğu odada kullanıyorum bolca.amaonyağı bulmak kolay boraksı temin edeceğin lınkı yazayım ben 10 tl uzun süredirde gitti.
http://www.lokmanhekimimiz.com/1561/Urun...lerde.aspx siyah_lale, forumumuza Jul 2010 tarihinde kayıt olmuştur. İmzanızı buradan düzenleyebilirsiniz. |
|||
|
02-03-2012, 11:44 AM
|
|||
|
|||
|
deneyeceğim teşekkür ederiz kimyasaldan uzak kalmak en iyisi. amonyak toz olanıymış hanımlar aman dikkat.
lila, forumumuza May 2010 tarihinde kayıt olmuştur. İmzanızı buradan düzenleyebilirsiniz. |
|||
|
02-12-2012, 04:21 AM
|
|||
|
|||
|
deneyeceğim.
|
|||
|
|
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| Kulak kirini temizlemenin doğal yolu | petek | 0 | 109 |
03-14-2012 02:09 AM Son Mesaj: petek |
|
| Enerjinizi Arttırmanın 5 Yolu | füreyya | 0 | 208 |
06-09-2011 08:42 AM Son Mesaj: füreyya |
|
| Sıcakta rahat uyumanın 12 yolu-Sıcaktan uyuyamayanlar için | lila | 0 | 297 |
08-06-2010 04:06 PM Son Mesaj: lila |
|
| Bel Ağrılarından Kurtulmanın Pratik Yolu | selin35 | 0 | 267 |
07-15-2010 06:47 PM Son Mesaj: selin35 |
|
| Güneşlenirken dikkat!!Doğru Güneşlenmenin 8 Yolu | nazende | 0 | 462 |
07-02-2010 10:12 AM Son Mesaj: nazende |
|

![[Resim: ab-boraks.jpg]](http://www.anadolubakir.com/images/jpg/ab-boraks.jpg)